yuscute94: cerita fantasi sahaja modal fap ar…

yuscute94:

cerita fantasi sahaja
modal fap artis malaysia
mangsa : neelofa
tajuk : first time kena jolok

hari rabu tepat jam menunjukkan pukul 6.00 p.m
balik dari shooting movie yang berjudul “ kau dan aku” biasa la penat baru balik keje. neelofa sampai di rumahnya apa lagi,sorok kat belakang rumah beliau,alangkah terpacak konek aku melihat neelofa buka tudung nya ,rambut perang
lalu membuka baju dan seluarnya,badan putih gebu
tetek bersaiz 30,apa lagi ambik phone snap 4-5 gambar lofa yang bogel tadi.

keesokanya pula,aku dtng ke umah lofa sambil membwa makanan dri umah lalu mengetuk pintunya. ni perbualan kami

aku : assalamualaikum,neelofa
lofa:wasalam aiman,masuk lah
aku:thank,lama tk jumpa kau
busy ke
lofa:yup,sebab ada shooting movie baru
nk minum apa ??
aku:air sirap je la…hahaha
lofa:ok broo..haha
tunggu masa nk fuck kau lofa
kau tunggu la

aku:lofa ,aku sebenarnya suka kau
boleh tk kita cium
lofa:kau dh gila ke,aku ni suci lagi tau tk
aku:suci kau ckp ,ni gambar kau bogel
amacam banyak seksi tak aku snap pic ni
lofa:mna kau dpt gambar aku ni
kau jgn mcm 2 aiman..baik kau delete skang
gambar tu..malu la aku kalau orang tua aku tau
aku:kalau kau tk nak gambar kau kena sebar/viral.
aku nk pepet tetek & pepet kau..bole ??
neelofa yang tk mampu berbuat apa dan duduk di kerusi lalu aiman mengeluarkan konek yang panjang 12.5 cm dan meletakkan di mulut neelofa
…pada mulanya lofa tk nk buka mulut,aku paksa gak suh hisap konek aku..
lalu neelofa mengulum konek aku agak perlahan
biasalah firt time kena bersetubuh.lepas hisap konek , buka baju lofa dan seluar tapi tinggal kan tudung je..bra pink spender hitamm
yang sungguh mengancamm..neelofa menangis
lalu aku mencampakkan lofa di atas katil
dan hisap pepet lofa…ahhhhhh ahhh

lofa:ahhhh..hurmmmm..ahhh
aku:dara lagi ehh..ketat pepet kau ni lofa
lofa:awakk…ahhhh

lepas jilat pepet lofa , hisap tetek pula
lidah ku mengetel di puting dalam 15 minit termasuklah cium mulut ke mulut
aku try masukkan konek aku kat pepetnya

lofa:jangn aiman..aku masih dara..hisap je la
aku:kau nk gambar kau kena viral / pecah dara

neelofa hanya diamm
lalu aku masukkan dengan perlahan lahan

lofa:ahhhhh….ahhhhhh…sakit la sial..
ahhhh…fuckkk..( darah mengalir )
aku: ahhh..let go baby…ahhh..sedap nya pepet kau

doggie lofa dlm 30 minit , 69 , main berdiri dab lain 2 lagi. .
aku:lofa i’m cummingg..nk pancut mana ni
lofa:whattever aiman…ahhh…ahhhh..ahhh

tak sempat nk tarik..dh pancut kat dalam
lepas tu lofa hisap konek aku yang masih berair mani..

lofa:ahhh…ermmm..i like itt..
aku:mcm mana bestt tak lofa…
lofa:sedap awak…walaupun sakit tapi sedap bagi i
aku:next time kita buat lagi ehh…pancut kt mulut plak..amacamm
lofa:ok ..dah la jom mandi
kau raba aku please kiss aku..aku tk tahan ni
aku:ok sayang

-tamat-